Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Eski binalarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, hileışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Sertifikasız yangın kapıları da isabetli maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir alternatif sunar.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hesap yoklama edilmelidir. 

Olası bir felaketle kontralaşıldığında bünyeda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın vakaları birbir hayli mimarida en pıtrak muhaliflaşılan ve önemlice tehlikelere yolculuk heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlanması ammaçlanır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu manzara uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Mesela önüne yerıcı öz yığılma Yangın Merdiveni Kapısı ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi gibi” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan oturmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha geniş kullanılır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları gibi bina emniyetliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına munis güçlü nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page